Ukens profil : Stefan Berntsen, Hey`di AS

9.2.24

Ukens profil er en serie om «Byggkeramikkens rockestjerner»

Hey’di startet sin virksomhet i 1968 ,hovedkontor og fabrikk holder til på Frogner, nord for Oslo.

Det opprinnelige produktspekteret omfattet primært vanntett overflatebehandling av mur og betong. Senere har en kontinuerlig aktiv produktutvikling ført frem til dagens sortiment som omfatter sementbasert dekorpuss, sparkel- og avrettingsmasser, flislim og fugemasser, membransystemer, støpemasse og en rekke spesialprodukter til forskjellige formål innen bygg og anlegg.

Til Barcode Oslo med sine 80 000m2 gikk det med 3.000 tonn med avrettingsmasse.

Stefan Berntsen, Hey`di AS Sementbasert «Pulvergutt» og er produktsjef for Gulv & Byggkeramikk.

"Jeg ivrer etter å bygge tette og sikre våtrom fra bunn til topp . Samtidig som å finne riktig type gulvavretting til riktig formål." sier Stefan

Prosjekter vi har deltatt i : Nye Nasjonalmuseet i Oslo. 35 000 m2 med Heyd´di ProPlan Multi, SuperFlyt , HP Fiber, og Industri.

«De neste 3 årene er det viktig for oss å holde fokus på miljø og levere produkter og systemer som lever opp til dette.»

Horten Videregående skole, sett fra parken. Illustrasjon av LINK arkitektur

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å forbedre brukerautentifisering, navigering og andre funksjoner for å forbedre brukeropplevelse. Ved å bruke denne nettsiden aksepterer du at vi lagrer cookies på din datamaskin. Ved å klikke på 'Godta' vil du akseptere cookies.